Wat is PERSPECTIEF?

De volgende stap in leren

Ons perspectief op leren

Door aan te sluiten bij de belevingswereld van de student leert hij het meest, zo is de ervaring van studenten en docenten die werken met PERSPECTIEF.

In PERSPECTIEF werken we met veel afwisselende werkvormen. Met aansprekend beeldmateriaal verbinden we de theorie met de actuele praktijk. Door ruimschootse aandacht voor trends en ontwikkelingen, nemen studenten alvast een kijkje in de nabije toekomst van de beroepspraktijk!

Lees verder

3

Theorie en praktijk verbonden

We werken met veel afwisselende werkvormen en toetsing voor een beter leerrendement. Met aansprekend beeldmateriaal verbinden we de theorie met de actuele praktijk van de retail en logistiek. Door veel aandacht aan trends en ontwikkelingen te besteden, nemen studenten alvast een kijkje in de nabije toekomst van de beroepspraktijk!

Het auteursteam van PERSPECTIEF is expert in het betreffende werkveld en/of docent op een van de mbo-scholen. Daarmee borgen we optimaal de combinatie van didactiek en de beroepspraktijk en zorgen we voor een maximaal leerrendement.

De voordelen van PERSPECTIEF mbo

 

Sluit aan bij examentermen

Het blended lesmateriaal van PERSPECTIEF sluit aan bij de examentermen van gerenommeerde partijen als ESS en ESTEL.

Lees meer

 

Samenspel on- en offline leren

PERSPECTIEF is een blended lesmethode. Onze boeken en het online leerplatform vormen een mooi samenspel tussen on- en offline leren. Dat zorgt voor een hoger leerrendement.

Lees meer

 

 

Gevarieerde oefenstof

De (online) school- en praktijkopdrachten zijn gekoppeld aan de verschillende (aspecten van) werkprocessen en bieden de mogelijkheid volop te differentiƫren.

Lees meer

 

 

Verbredend en verdiepend

U kunt PERSPECTIEF completeren met ons aanbod aan keuzedelen en sectoroverstijgend lesmateriaal voor onder meer management skills.

Lees meer