Logistiek medewerker

Het lesmateriaal

PERSPECTIEF voor Logistiek medewerker biedt de student een compleet beeld van de werkzaamheden in het magazijn. Van de controle van de goederenontvangst tot aan het veilig laden van goederen. De rol die de Logistiek medewerker speelt in de logistieke keten staat centraal. De praktijkvoorbeelden geven inzicht in de verschillende logistieke deelgebieden.

In het lesmateriaal is extra aandacht voor de belangrijke thema’s veiligheid, derving, duurzaamheid en rekenen.
De theorie in combinatie met de grote hoeveelheid kennisvragen, verwerkings- en casusopdrachten en de toetsen helpen studenten zich voor te bereiden op examens en op de praktijk van de logistiek professional.

Logistiek medewerker

“Handig dat Code Gezond en Veilig Magazijn van Evofenedex verwerkt is in het lesmateriaal!”

Aanbod

Bestelt u het PERSPECTIEF lesmateriaal van Logistiek medewerker, dan kunt u kiezen voor losse modules of een compleet pakket. Ook bieden we verdiepend lesmateriaal aan. Een volledig titeloverzicht met ISBN-nummers en prijzen vindt u hier.

Logistiek medewerker

Bestellen

Logistiek verdiepend

Bestellen

“Heel fijn dat de opdrachten in de theorie zijn opgenomen. Zo kun je direct oefenen met wat je in de theorie hebt gelezen.”

Kenmerken

  • niveau: niveau 2
  • code(s) kwalificatiedossier: 23143
  • examenleverancier: ESS Examenservices, Estel
  • opzet: digitaal of blended
  • extra voor student: praktisch ondersteunend materiaal, zoals interactieve intro’s per hoofdstuk, bronnen, filmpjes, leuke en nuttige links, begrippentrainer en (oefen)toetsen
  • extra voor docent: Docentendashboard met overzicht voortgang en resultaten. Mogelijkheid om zelf online toetsen samen te stellen met behulp van de toetsgenerator. Gemakkelijk bronnen toevoegen en bronnen delen met andere docenten. Powerpoints per hoofdstuk en antwoordenboek per module.

Alles weten over PERSPECTIEF?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Patrick Falk
opleidingsadviseur

joyner-meelhuysen

Joyner Meelhuysen
opleidingsadviseur