Logistiek teamleider

Het lesmateriaal

PERSPECTIEF voor Logistiek teamleider biedt de student een compleet beeld van de werkzaamheden in het magazijn. Van de controle van de goederenontvangst tot aan het veilig laden van goederen. De coördinerende rol van de Logistiek teamleider staat centraal. De praktijkvoorbeelden geven inzicht in de verschillende logistieke deelgebieden.

In het lesmateriaal is extra aandacht voor de belangrijke thema’s veiligheid, derving, duurzaamheid, kwaliteit, kostenbewustzijn en rekenen. Ook is de Code Gezond en Veilig Magazijn van Evofenedex verwerkt in het lesmateriaal.

De theorie in combinatie met de grote hoeveelheid kennisvragen, verwerkings- en casusopdrachten en de toetsen helpen studenten zich voor te bereiden op examens en op de praktijk van de logistiek professional.

“Het materiaal geeft een compleet beeld van volautomatische magazijnen tot veilig werken.”

Aanbod

Bestelt u het PERSPECTIEF lesmateriaal van Logistiek teamleider, dan kunt u kiezen voor losse modules of een compleet pakket. Ook bieden we verdiepend lesmateriaal aan. Een volledig titeloverzicht met ISBN-nummers en prijzen vindt u hier.

Logistiek teamleider

Bestellen

Logistiek verdiepend

Bestellen

“De voorbeelden uit de praktijk spreken de student echt aan.”

Kenmerken

  • niveau: niveau 3
  • code(s) kwalificatiedossier: 23143
  • examenleverancier: ESS Examenservices, Estel
  • opzet: digitaal of blended
  • extra voor student: praktisch ondersteunend materiaal, zoals interactieve intro’s per hoofdstuk, bronnen, filmpjes, leuke en nuttige links, begrippentrainer en (oefen)toetsen
  • extra voor docent: Docentendashboard met overzicht voortgang en resultaten. Mogelijkheid om zelf online toetsen samen te stellen met behulp van de toetsgenerator. Gemakkelijk bronnen toevoegen en bronnen delen met andere docenten. Powerpoints per hoofdstuk en antwoordenboek per module.

Tip: kent u onze doorstroompakketten al? Zo hebben we een pakket LT doorstroom van LM naar LT.

Alles weten over PERSPECTIEF?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Patrick Falk
opleidingsadviseur

joyner-meelhuysen

Joyner Meelhuysen
opleidingsadviseur