Logistiek supervisor

Het lesmateriaal

PERSPECTIEF voor Logistiek supervisor biedt studenten een nieuw perspectief: een blik op het magazijn en de wereld eromheen. Logistiek begint en eindigt niet in het bedrijf van de student.

Het is letterlijk en figuurlijk een wereldvak. De juiste goederen, in de juiste hoeveelheid, van de juiste kwaliteit, op de juiste plaats en precies op tijd. Met de juiste tools, de juiste systemen en de juiste skills kan de logistiek professional alle uitdagingen aan.

In het blended lesmateriaal ligt de focus op het ontwikkelen van management skills. Het bereidt studenten grondig voor op examens en beroepspraktijk.

“We merken dat leerlingen tevreden zijn omdat de theorie mooi aansluit op de praktijk.”

Aanbod

Bestelt u het PERSPECTIEF lesmateriaal van Logistiek supervisor, dan kunt u kiezen voor losse modules of een compleet pakket. Ook bieden we verdiepend lesmateriaal aan. Een volledig titeloverzicht met ISBN-nummers en prijzen vindt u hier.

Logistiek supervisor

Bestellen

Logistiek verdiepend

Bestellen

Value Added Specials

In het lesmateriaal staat het werken in een magazijn centraal. PERSPECTIEF besteedt daarnaast aandacht aan andere logistieke deelgebieden, zoals evenementen- en zorglogistiek in de Value Added Specials. Meer weten over de specials? Klik hier.

“De Value Added Specials spreken mijn studenten echt aan! Zo krijgen ze een goed beeld van de logistieke deelgebieden.”

Kenmerken

  • niveau: niveau 4
  • code(s) kwalificatiedossier: 25388
  • examenleverancier: ESS Examenservices, Estell
  • opzet: digitaal of blended
  • extra voor student: praktisch ondersteunend materiaal, zoals interactieve intro’s per hoofdstuk, bronnen, filmpjes, leuke en nuttige links, begrippentrainer, (oefen)toetsen en Value Added Specials Evenementenlogistiek, Zorglogistiek, Bouwlogistiek en Transport XXL.
  • extra voor docent: Docentendashboard met overzicht voortgang en resultaten. Mogelijkheid om zelf online toetsen samen te stellen. Powerpoints per hoofdstuk en antwoordenboek per module.

Alles weten over PERSPECTIEF?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Patrick Falk
opleidingsadviseur

joyner-meelhuysen

Joyner Meelhuysen
opleidingsadviseur