Logistiek

3

Van student naar logistiek professional

Nergens volgen ontwikkelingen zich zo snel op als in de logistiek. Ontwikkelingen die we op de voet volgen. Daarom werken we nauw samen met mensen uit de logistiek. Dat is duidelijk terug te zien in het PERSPECTIEF-lesmateriaal voor de logistieke kwalificaties. Gevarieerde oefenstof, herkenbaar en actueel beeldmateriaal en een sterke online leeromgeving. Dat is PERSPECTIEF.

De combinatie van theorie en diverse soorten kennisvragen, verwerkings-, casus- en praktijkopdrachten helpt de student zich voor te bereiden op examens en op de praktijk.

Logistiek medewerker

Manager Transport en Logistiek

Logistiek teamleider

Logistiek verdiepend

Logistiek supervisor

Meer weten over ons logistieke lesmateriaal?

Bekijk hier de brochure

Logistics moves!

Zoals je weet, zijn er nieuwe kwalificatiedossiers voor mbo logistiek. Daarom werken we met een heldere visie hard aan de ontwikkeling van ons logistieke lesmateriaal. Klik op de button en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Logistics moves

“Compleet, interactief en praktijkgericht.”

3

Zekerheid en Flexibiliteit

U kunt het lesmateriaal van PERSPECTIEF op twee manieren bestellen:

1. Pakket Zekerheid

De garantie dat studenten altijd en overal beschikken over al het materiaal voor de opleiding die ze volgen, bieden we met het pakket Zekerheid. Het pakket Zekerheid is verkrijgbaar in een blended variant – met digitale licenties en boeken – of een zeer voordelig geprijsde volledig digitale variant. Hiermee kiest u dus voor zekerheid: het volledige aanbod van een kwalificatie voor een voordelige prijs.

Bestellen

2. Pakket Flexibiliteit

Gaat de voorkeur uit naar het bestellen van een of enkele modules, bijvoorbeeld omdat studenten het materiaal per leerjaar bestellen? Die flexibiliteit bieden we ook. Studenten bestellen dan losse blended modules zoals Goederenstroom of Relatiebeheer. Met het pakket Flexibiliteit kiest u dus voor een of meerdere blended modules van een kwalificatie. Studenten krijgen per module een licentie en een boek.

Bestellen

Online leeromgeving

Koop je logistiek voor PERSPECTIEF, dan heb je altijd toegang tot onze uitgebreide online leeromgeving met daarin:

  • volop oefen- en toetsmogelijkheden
  • bronmaterialen
  • video’s
  • begrippentrainer.

Vraag proeflicentie aan

Alles weten over PERSPECTIEF?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Patrick Falk
opleidingsadviseur

joyner-meelhuysen

Joyner Meelhuysen
opleidingsadviseur