Value Added Specials

PERSPECTIEF voegt waarde toe aan logistiek

Studenten van de logistiekopleidingen lopen stage of hebben een leerwerkplek in heel veel verschillende bedrijven. Meestal is dat een plek in een magazijn of een dc. In de opleidingen en in onze lesmethode PERSPECTIEF staat het werken in een magazijn dan ook centraal. Maar logistiek speelt zich niet alleen af in magazijnen en dc’s. Daarom hebben we de Value Added Specials (VAS) ontwikkeld: korte specials die gaan over specifieke logistieke deelgebieden.

Opbouw van de specials

In elke special besteden we aandacht aan de unieke aspecten van een deelgebied; wat zijn de verschillen en overeenkomsten met de logistiek die we kennen uit het magazijn? Aan het eind van elke special zijn een of meer opdrachten opgenomen zodat studenten het betreffende deelgebied kunnen verkennen. De specials maken deel uit van het vernieuwde lesmateriaal voor Logistiek supervisor. Elk boek bevat een special.

De Value Added Specials zijn daarnaast als bundel verkrijgbaar. De bundel is heel goed te gebruiken ter aanvulling op ons lesmateriaal voor een van de andere logistieke kwalificaties, zoals Manager Transport & Logistiek. Beschikbaar vanaf schooljaar 2020/2021.

Er komt een VAS over evenementenlogistiek, zorglogistiek, bouwlogistiek en uitzonderlijk transport.

Share This