Partners

Virtual Skillslab

Virtual Skillslab ontwikkelt games waarin je échte beroepsvaardigheden leert en je praktijkexamens kunt halen, bijvoorbeeld met Kassatrainer, Warehousetrainer of Hospitality Game. Deze tools zijn te vinden op de website van The Virtual Skillslab, maar ook in onze digitale leeromgeving als onderdeel van het lesmateriaal van EduHint of als inspirerende werkvorm bij het leren.

HiHaHo

Onze partner HiHaHo biedt een interactieve learning tool in de vorm van een interactieve video. Deze learning tool vindt u op de website van HiHaHo, maar ook in onze digitale leeromgeving als een van de interactieve werkvormen in het lesmateriaal van EduHint.

Evofenedex

In samenwerking met de ondernemersvereniging Evofenedex, het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven, hebben wij de Code Gezond en Veilig Magazijn geïntegreerd in het lesmateriaal van PERSPECTIEF Logistiek.

Dols Lesmateriaal

Als verdieping op het lesmateriaal voor de logistieke kwalificaties van PERSPECTIEF bieden wij Beroepsspecifiek Engels en Duits beroepsspecifiek aan van onze partner Dols Lesmateriaal. Docent en uitgever Gert-Jan Dols (Vista College) schreef de twee delen over Engels in de logistiek. Docente Tessa Blume, ook van het Vista College, schreef Duits beroepsspecifiek. Deze uitgaven zijn exclusief te bestellen bij EduHint.

VanbuurtEDUCATIEF

Samen met Hans Mooijenkind van VanbuurtEDUCATIEF geven wij Digitale Vaardigheden uit, zowel voor het keuzedeel Digitale Vaardigheden Basis (niveau 2/3) als voor het keuzedeel Digitale Vaardigheden Gevorderd (niveau 3/4). www.vanbuurtedu.nl.

21CC

21CC Education

21CC Education is een internationaal opererende logistieke opleider. 21CC Education heeft tal van e-learnings in het assortiment waarmee medewerkers ingewerkt worden en zij hun skills ontwikkelen. Dat gebeurt op een prettige en laagdrempelige manier, namelijk door games in te zetten. Serious games zijn ook een zeer geschikte werkvorm in het logistieke mbo-onderwijs. Vandaar dat 21CC Education en EduHint de handen ineen hebben geslagen om games te integreren in het lesmateriaal van PERSPECTIEF.

logo-exact-smal en klein

Exact Online

Exact Online Handel ondersteunt bedrijven met software voor order- en voorraadbeheer. Voor het onderwijs stelt Exact Online gratis licenties ter beschikking met als doel dat studenten in een praktijkomgeving kennismaken met product- en relatiebeheer en verbanden legt tussen de goederen-, geld- en informatiestroom. In PERSPECTIEF Managing logistics gaan studenten aan de slag bij een fictief bedrijf. Zij doorlopen het volledige logistieke proces aan de hand van levensechte cases en opdrachten die zij uitvoeren in Exact Online.