Partners

Virtual Skillslab

Virtual Skillslab ontwikkelt games waarin je échte beroepsvaardigheden leert en je praktijkexamens kunt halen, bijvoorbeeld met Kassatrainer, Warehousetrainer of Hospitality Game. Deze tools zijn te vinden op de website van The Virtual Skillslab, maar ook in onze digitale leeromgeving als onderdeel van het lesmateriaal van EduHintOVD of als inspirerende werkvorm bij het leren.

HiHaHo

Onze partner HiHaHo biedt een interactieve learning tool in de vorm van een interactieve video. Deze learning tool vindt u op de website van HiHaHo, maar ook in onze digitale leeromgeving als een van de interactieve werkvormen in het lesmateriaal van EduHintOVD.

Evofenedex

In samenwerking met de ondernemersvereniging Evofenedex, het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven, hebben wij de Code Gezond en Veilig Magazijn geïntegreerd in het lesmateriaal van PERSPECTIEF Logistiek.

Dols Lesmateriaal

Als verdieping op PERSPECTIEF Logistiek teamleider, logistiek supervisor en Manager Transport en Logistiek bieden wij Beroepsspecifiek Engels voor de Logistiek aan van Dols Lesmateriaal, ontwikkeld door Gert-Jan Dols, tevens docent Engels aan de sector Logistiek van ROC Leeuwenborgh in Sittard dols-lesmateriaal.123website.nl.

VanbuurtEDUCATIEF

Samen met Hans Mooijenkind van VanbuurtEDUCATIEF geven wij Digitale Vaardigheden uit, zowel voor het keuzedeel Digitale Vaardigheden Basis (niveau 2/3) als voor het keuzedeel Digitale Vaardigheden Gevorderd (niveau 3/4). www.vanbuurtedu.nl.