Voordelen

3

Sluit aan bij examentermen

Het blended lesmateriaal van PERSPECTIEF sluit aan bij de examentermen van gerenommeerde partijen als ESS en ESTEL.

Afhankelijk van de wensen van de mbo-school kiezen we voor een indeling van ons lesmateriaal in kerntaken of in thema’s passend bij de examentermen. De digitale diagnostische toetsen per hoofdstuk zijn ook gebaseerd op deze examentermen.

3

Samenspel on- en offline leren

Het lesmateriaal van PERSPECTIEF bestaat uit boeken en een slim, online leerplatform. Een échte blended lesmethode die u als docent ondersteunt bij het invullen en geven van uw lessen en u inzicht geeft in de vorderingen van uw studenten.

De online interactieve openingsspread van een hoofdstuk activeert, motiveert en stimuleert de student om aan de slag te gaan met het hoofdstuk in het boek. Het online leerplatform is de plek voor de bronnen waar in de theorie en de schoolopdrachten naar wordt verwezen. Een mooi samenspel tussen on- en offline leren.

Online leeromgeving

3

Gevarieerde oefenstof

Studenten toetsen hun kennis aan de hand van verwerkingsopdrachten en kennisvragen. De (digitale) school- en praktijkopdrachten zijn gekoppeld aan de verschillende (aspecten van) werkprocessen en bieden de mogelijkheid volop te differentiëren.

Docent, praktijkopleider en student kunnen via het overzichtelijke dashboard op het leerplatform de vorderingen volgen. Aan de hand van gerichte feedback helpt het lesmateriaal van PERSPECTIEF de student bij elke volgende stap in het leren. Een ruime keuze aan opdrachten en extra oefenmateriaal geeft een bewezen beter leerrendement.

Online leeromgeving

3

Verdiepend en verbredend

U kunt PERSPECTIEF mbo completeren met ons aanbod aan keuzedelen en sectoroverstijgend lesmateriaal. Voor management skills bieden wij populaire producten als Leidinggeven en Personeelsbeleid. Voor verdieping kunt u goed uit de voeten met Bedrijfseconomie en Bedrijfsadministratie.

Onze keuzedelen sluiten goed aan bij de beroepsprofessional in spe zoals: Supermarkt, Ondernemerschap, Ondernemend gedrag en Duurzaamheid.

Wilt u een compleet pakket voor de kwalificatie?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.
Contact

3

 

Alles weten over PERSPECTIEF?

Neem contact op en we helpen u graag verder.

 

Martin Landsman
accountmanager

Albert Koopstra
accountmanager