Opstart nieuwe schooljaar 2021 – 2022

3

Klaar voor de start?

Welkom terug. De vakantie zit er weer op, tijd voor het nieuwe schooljaar. Ben je er klaar voor?
Voor een vliegende start bieden we een handig stappenplan:

Licenties aanvragen

Om je docentenaccount en dat van jouw leerlingen goed in te richten, is een aantal acties vereist. We hebben hierover een registratiemail verstuurd. Heb je deze niet ontvangen? Neem contact op via support@eduhintovd.nl en we helpen je graag verder.

Hier log je in op het online leerplatform.

Lesmateriaal bestellen

Docentenexemplaren bestel je via je opleidingsadviseur.

Kijk voor meer informatie over het PERSPECTIEF-lesmateriaal in onze webshop.

Optimaal van start op ons online leerplatform

Om optimaal gebruik te maken van alle digitale mogelijkheden, kun je de handleiding raadplegen. Deze vind je op het online leerplatform nadat je bent ingelogd.

Wist je dat de docentomgeving van ons online leerplatform een nieuwe look & feel heeft? Nieuwsgierig? Bekijk deze korte video voor een impressie.

Hulp bij de opstart

Om direct goed aan de slag te kunnen organiseren we een gratis webinar op dinsdag 21 september (logistiek) en 28 september (retail) om 15.00 uur. In het webinar nemen we je o.a. mee in ons online leerplatform. Handig online te volgen vanuit huis of school. Meld je hier aan.

Het is ook mogelijk om een persoonlijke opstarttraining te krijgen. Dan helpen we je eenvoudig op weg. Vul hier de gewenste datum in.

Kennismaken met SmartRekenen mbo

Speciaal voor rekenen in het mbo bieden we SmartRekenen mbo. Dé rekenmethode voor alle niveaus van het mbo. Meer informatie vind je hier.

Voor het mbo zijn nieuwe rekeneisen geformuleerd die vanaf 2022 ingaan. We zijn al druk bezig om SmartRekenen aan te passen aan deze nieuwe rekeneisen. We laten je graag een voorproefje zien! Op deze website vind je meer informatie of meld je aan voor een gratis webinar over de nieuwe rekeneisen.

Verder oriënteren op lesmateriaal

Naast ons beroepsgerichte lesmateriaal voor de retail en logistieke kwalificaties bieden we ook lesmateriaal aan voor entree, management, rekenen en keuzedelen. Benieuwd? Ons complete productaanbod vind je hier.

Blijf up-to-date!

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws tijdens het schooljaar. Dat doen we via:

  • onze maandelijkse nieuwsbrief. Meld je hier aan.
  • onze socialmediakanalen. Volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.
  • zogenoemde systeemberichten. Dit zijn berichten die verschijnen in het online leerplatform als je ingelogd bent.

Ook ontmoet je ons op verschillende beurzen en events. Houd daarvoor de nieuwsbrief in de gaten.

Vragen?

Heb je nog vragen over inloggen, bestellen of inhoudelijke vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen of stuur een bericht naar support@eduhintovd.nl.

Veel succes!

Share This