Nieuwe collega: Christian van Essen

Welkom Christian van Essen!

Sinds afgelopen 1 februari werkt Christian van Essen bij EduHintOVD als accountmanager voor PERSPECTIEF mbo Retail en Logistiek.

Even kennismaken …

Wie ben je en wat deed je hiervoor?
Mijn naam is Christian van Essen, 47 jaar. Afgelopen 20 jaar was ik actief binnen het digitale speelveld van de media in verschillende rollen. Woonachtig in Bloemendaal met vrouw, twee kinderen en de mooiste en liefste hond van de wereld ­čśë.

Waarom EduHintOVD en waarom mbo?
EduHintOVD is een mooie stabiele partij die haar sporen ruimschoots verdiend heeft in de educatieve uitgeverij. Daarnaast is de mbo-tak van het onderwijs een leergang waarbij de lesmethodes zeer belangrijk zijn. Daar heb ik bewust voor gekozen.

Hoe kijk je aan tegen deze nieuwe uitdaging?
Op het gebied van sales heb ik al veel ervaring, de educatieve hoek is redelijk nieuw voor mij. Maar ik vind het juist leuk en goed om er onbevangen in te duiken. Ik heb heel veel zin in die uitdaging!

Over welk onderwerp kun jij uren praten?
Dat is vrij divers, maar sport – en dan met name voetbal – is een onderwerp waar we niet zo snel klaar mee zijn. Daarnaast de wereldwijde gang van zaken op meerdere fronten: van politiek, economie tot aan het milieu. Allemaal interessante onderwerpen. Wil je meer weten, bel of mail en we maken er een goed gesprek van!

Keer koffie drinken met Christian?
Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Christian van Essen

 

 

 

 


Christian van Essen

E: christianvanessen@eduhintovd.nl
T: 06 12 53 71 10

Share This