Managing logistics

Managing logistics, het logistiek proces ontcijferd

Introductie
Grote kans dat ook jouw studenten straks in de praktijk te maken krijgen met Exact: inkoop, verkoop, relatiebeheer en administratie. Allemaal bekende onderwerpen voor de logistiek professional. Om nu al goed voorbereid te zijn op de toekomst, bieden wij in samenwerking met Exact het lesmateriaal Managing logistics aan (PERSPECTIEF-werkboek i.c.m. licentie van Exact Online Handel).
Bij logistiek dienstverlenend bedrijf Kodaira (fictief bedrijf) doorloopt een student, in de rol van een nieuwe medewerker, het logistieke proces waarbij hij gebruikmaakt van een werkboek met opdrachten en de software van Exact Online. Klik hier voor een eerste indruk van het werkboek, maar je kunt ook hier proefmateriaal aanvragen.

Inhoud
Alle onderdelen van het proces komen aan bod: van inkoop tot verkoop, van goederenontvangst tot voorraadbeheer. De onderwerpen zijn direct gekoppeld aan de kwalificatiedossiers van Logistiek supervisor en Manager Transport & Logistiek en komen bijvoorbeeld aan bod in de kerntaken Relatiebeheer en Goederenontvangst.
De link tussen de opdrachten in het werkboek Managing logistics en de theorie in het PERSPECTIEF-lesmateriaal maken we duidelijk inzichtelijk. In het online leerplatform van PERSPECTIEF kun je de voortgang van de studenten volgen via de controlevragen. In Exact kun je als docent realtime meekijken met de verrichtingen van je studenten. Exact is beschikbaar op álle devices.

Zelf ervaren of bestellen?

  • Vraag hier proefmateriaal (incl. proeflicentie) aan om een eerste indruk te krijgen.
  • Het lesmateriaal is bestelbaar in onze webshop.
  • Op het leerplatform vind je de uitgebreide docentenhandleiding met alle antwoorden van de opdrachten.
  • Ook Exact ondersteunt jou als docent bij het gebruik van de software. Zo kun je een docententraining aanvragen of instructievideo’s bekijken. Neem voor een docententraining direct contact op met Exact.
  • Hieronder vind je ook nog meer informatie over de opzet van het lesmateriaal.

Lees meer over de opzet

Opzet

De opzet van Managing logistics is activerend: opdrachten vormen de leidraad voor de student om het logistieke proces in het bedrijf te doorzien en te verbeteren. De werkzaamheden voor de student beperken zich niet tot het invoeren van gegevens in Exact Online, maar er wordt uitdrukkelijk een beroep gedaan op het analyserend en probleemoplossend vermogen.
Bij het werkboek is een jaarlicentie voor Exact Online inbegrepen. Bekijk de video voor meer informatie.

Productspecificaties

Managing logistics, het logistiek proces ontcijferd (werkboek Exact Online Handel)

Bestaande uit een werkboek en een jaarlicentie voor Exact Online.

Productspecificaties:

  • Titel: Managing logistics, het logistiek proces ontcijferd (werkboek i.c.m. licentie Exact Online Handel)
  • Prijs: € 27,50
  • ISBN: 978-94-6376-097-3
  • Leerlijn: mbo

Bestellen

Alles weten over PERSPECTIEF?

Neem contact op en we helpen u graag verder.

Patrick Falk
accountmanager

Christian van Essen
accountmanager

Share This