Lockdown: we zijn er voor je!

Onderwijs op afstand

De regering heeft de maatregelen om het coronavirus in te dammen aangescherpt. Een van de uitkomsten is helaas dat alle scholen hun deuren sluiten de komende tijd. Voor jou als docent betekent dat (weer) volledig lesgeven op afstand. Een flinke uitdaging! Maar we helpen je er graag bij.

In de online leeromgeving van PERSPECTIEF mbo tref je onder meer interactieve openingsspreads, digitale (oefen)toetsen, video’s en andere bronnen bij de theorie en schoolopdrachten. Studenten kunnen er kennisvragen en verwerkingsopdrachten van het PERSPECTIEF-lesmateriaal digitaal verwerken. Voor docenten zijn er PowerPointpresentaties en antwoordenboeken.
Ook kun je in de leeromgeving vorderingen van studenten volgen en hun resultaten inzien.
Bekijk de website voor meer informatie over de online leeromgeving.

Liever persoonlijk contact? Maak hier een online afspraak met onze opleidingsadviseur, hij praat je graag bij!

Aanbod

Werk je nog niet met PERSPECTIEF? We bieden je nu de mogelijkheid om tot het einde van dit schooljaar met 65% korting digitaal aan de slag te gaan.

Klinkt goed? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om het in orde te maken.

Contactformulier

michel van ast

Tips voor online/blended lesgeven

Speciaal voor docenten in het mbo organiseren we op 18 januari (retail) en 27 januari (logistiek) samen met Michel van Ast een webinar over online/blended lesgeven. Het webinar is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Aanmelden webinar

3

Share This