Manager Transport en Logistiek

Het lesmateriaal

PERSPECTIEF voor Manager Transport en Logistiek leert studenten de ins en outs van ontvangst, opslag en transport. Daarnaast is er veel aandacht voor bedrijfskundige aspecten. In het blended lesmateriaal ligt de focus op tools, systemen en skills waarmee de professional alle uitdagingen op het gebied van logistiek en transport aankan. Het bereidt studenten grondig voor op examens en beroepspraktijk.

PERSPECTIEF helpt studenten om de verbindende schakel te worden tussen opslag en transport: verantwoordelijk voor allerlei zaken rond de ontvangst, het opslaan en het transport van goederen, leidinggeven, ondersteunen van het management en aanspreekpunt voor planners, chauffeurs en logistiek medewerkers.

“Het materiaal bevat veel opdrachten die de studenten uitdagen om de skills te ontwikkelen die ze in de praktijk nodig hebben.”

Aanbod

Bestelt u het PERSPECTIEF lesmateriaal van Manager Transport en Logistiek, dan kunt u kiezen voor losse modules of een compleet pakket. Ook bieden we verdiepend lesmateriaal aan. Een volledig titeloverzicht met ISBN-nummers en prijzen vindt u hier.

Manager Transport en Logistiek

Bestellen

Logistiek verdiepend

Bestellen

“De losse transportmodules zijn erg handig. Korte afgeronde delen over een specifiek onderwerp, zoals infrastructuur en duurzaamheid. Heel geschikt voor een korte serie lessen.”

Kenmerken

  • niveau: niveau 4
  • code(s) kwalificatiedossier: 25379
  • examenleverancier: ESS Examenservices, Estel
  • opzet: digitaal of blended
  • extra voor student: praktisch ondersteunend materiaal, zoals interactieve intro’s per hoofdstuk, bronnen, filmpjes, leuke en nuttige links, begrippentrainer en (oefen)toetsen
  • extra voor docent: Docentendashboard met overzicht voortgang en resultaten. Mogelijkheid om zelf online toetsen samen te stellen. Powerpoints per hoofdstuk en antwoordenboek per module.

Alles weten over PERSPECTIEF?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Patrick Falk
opleidingsadviseur

joyner-meelhuysen

Joyner Meelhuysen
opleidingsadviseur