Haal het magazijn naar school!

Studenten zelf aan de slag laten gaan in een interactief 3D distributiecentrum, dat is wat je kunt doen met de vernieuwde Warehouse Game van Virtual Skillslab!

De Warehouse Game biedt studenten de mogelijkheid om in vier modules, onder begeleiding van een virtuele coach, alle aspecten van het logistieke proces in het distributiecentrum te ervaren. Wat ons betreft een hele waardevolle aanvulling op het lesmateriaal van PERSPECTIEF voor Entree logistiek, Logistiek medewerker, Logistiek teamleider en Logistiek supervisor!

In de game gaat studenten zelf aan de slag in het dc. Ze gebruiken diverse interne transportmiddelen, maken gebruiken van een Warehouse Management Systeem en voeren de diverse taken uit die in het magazijn gedaan moeten worden. Tijdens het werk krijgen studenten instructie, begeleiding en feedback van de virtuele coach. Op basis van de behaalde scores per leerdoel adviseert de coach de student: wat moet hij extra oefenen? De oefeningen zijn elke keer anders. Hierdoor willen studenten telkens herhalen en zich verbeteren.

Zelf ervaren hoe het is om in het magazijn van de Warehouse game aan de slag te gaan? Wij verstrekken je graag een gratis demo account.

Meer weten? Stel hier uw vraag.

Uw gegevens

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangenNee, bedankt

Uw vraag

* = verplicht veld

Ik blijf graag op de hoogte

Op de hoogte blijven van het nieuws voor mbo-docenten? Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van PERSPECTIEF.

Je bent aangemeld!

Share This