Veelgestelde vragen

Wat is PERSPECTIEF mbo?
PERSPECTIEF is een blended en digitale lesmethode voor alle niveaus van logistiek en retail in het mbo. Gebruik van ons geavanceerde online leerplatform is inbegrepen bij alle leermiddelen. Lees meer over PERSPECTIEF.
Wat zijn de voordelen van PERSPECTIEF mbo?
De methode PERSPECTIEF voor mbo legt de focus op het voorbereiden van studenten op de examens én op de beroepspraktijk. Het lesmateriaal sluit aan bij de examentermen en kwalificatiedossiers. De methode biedt gevarieerde oefenstof met veel differentiatie, herkenbaar en actueel beeldmateriaal en een sterke online leeromgeving. Lees meer over de voordelen van PERSPECTIEF.
Hoe blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen van PERSPECTIEF?
Wilt u weten welk nieuw lesmateriaal wij aan het ontwikkelen zijn? Wilt u als eerste weten wanneer onze klantendagen zijn en voor welke data er trainingen gepland staan? Of bent u benieuwd naar ontwikkelingen in de retail- of logistiekbranche? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief en houd onze nieuwsberichten goed in de gaten.
Hoe vraag ik een beoordelingsexemplaar of een proeflicentie aan?
U kunt hier een beoordelingsexemplaar aanvragen en hier een proeflicentie aanvragen.
Hoe krijg ik een docentenaccount voor het online leerplatform?
Een docentenaccount vraagt u aan via support@eduhint.nl onder vermelding van de volgende gegevens: voor- en achternaam, school e-mailadres en het lesmateriaal dat u van PERSPECTIEF gebruikt. U ontvangt vervolgens bericht van onze support-collega zodra uw docentenaccount voor u klaarstaat.
Hoe bestellen studenten lesmateriaal van PERSPECTIEF?
Studenten bestellen het lesmateriaal van PERSPECTIEF in onze webshop. De gemiddelde levertijd is 5 werkdagen.
Hoe activeren studenten lesmateriaal op het online leerplatform?
Studenten activeren lesmateriaal op het online leerplatform door de activatiecode (achter op het boek) hier in te voeren. U hoeft zelf het lesmateriaal niet te activeren. Wij zetten het lesmateriaal voor u klaar als u een docentenaccount aanvraagt.

Meer informatie of een vraag? Neem contact op met support@eduhint.nl.