EduHintOVD en het coronavirus

Maatregelen

Ook vanuit EduHintOVD (met de merken BRICKS, Kiem, PERSPECTIEF, SmartRekenen en SmartWiskunde) doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat we geplande bijeenkomsten verplaatsen of hiervoor in de plaats webinars organiseren, meer thuiswerken en fysieke afspraken ook online of telefonisch kunnen voeren.

Het betekent dus dat we telefonisch en per mail bereikbaar zijn voor al je vragen en support. Ook voeren we gewoon bestellingen uit.

Onderwijs op afstand

Nu de docenten langzaamaan gewend zijn geraakt aan het geven van afstandsonderwijs, willen we docenten én leerlingen/studenten hierin zoveel mogelijk blijven ondersteunen. Ons online leerplatform is hiervoor uitermate geschikt. Lees hier meer over ons online leerplatform en bekijk twee handige instructievideo’s. In versneld tempo plaatsen we nieuw lesmateriaal op ons online leerplatform. Bekijk hier wat er nieuw is.

Contact

Neem voor vragen contact op met onze afdeling Support via onderstaande gegevens. Houd ook onze social media, website en nieuwsbrieven in de gaten voor verdere updates.

Interessant

Interessante links en informatie delen we hier en hieronder in verschillende artikelen:

Heel veel succes in deze bijzondere tijden en laten we er samen voor zorgen dat we hier goed doorheen komen.

Coronavirus-nieuws

Share This