Docentendag Retail 2020

Ga mee op stadssafari

3

Uitnodiging 10 maart

Op dinsdag 10 maart aanstaande organiseren we een docentendag voor mbo-docenten Retail. Het belooft een inspirerende dag te worden want we gaan samen op stadssafari in hartje Utrecht.

Wat houdt een stadssafari in?
Onder leiding van Harry Bijl en zijn collega van INretail bezoeken we een aantal onderscheidende winkels. Hier vertellen ondernemers hun eigen verhaal. Zo ontdek je in een ochtend hoe deze ondernemers succesvol zijn in de retail branche. Je krijgt inzicht in mogelijkheden om je te onderscheiden als retailer en het maken van kansrijke keuzes.

Na afloop gaan we samen lunchen en kun je met collega-docenten nog even napraten, kennismaken met de collega’s van PERSPECTIEF en ons lesmateriaal bekijken.

Ben je erbij?
We nodigen je van harte uit om hierbij te zijn. Deelname kost slechts € 25,-. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Tot ziens op 10 maart!

De locatie, waar we het programma starten en afsluiten, is The Colour Kitchen Oudegracht, Oudegracht 214, 3511 NS Utrecht. Een sfeervolle locatie in het hart van Utrecht. Tip: kom met het openbaar vervoer.

3

Programma

  • 09.00 uur Ontvangst
  • 09.30 uur Welkom en openingspresentatie
  • 10.00 uur Stadssafari in Utrecht o.l.v. INRetail
  • 12.30 uur Netwerklunch
  • 14.30 uur Afsluiting

3

Mis het niet!

Meld je aan via onderstaand formulier. Deelnamekosten bedragen € 25,-. Je ontvangt van tevoren een bevestiging van aanmelding en achteraf sturen we je een factuur voor de kosten.

We verloten een interessant Retail-boek onder de eerste 20 aanmelders!

* = verplicht veld
Share This