Docentendag Logistiek 2022

Uitnodiging docentendag 1 april 2022

Zin om inspiratie op te doen, collega-docenten te ontmoeten en te sparren over logistiek onderwijs? Dat komt goed uit! Op vrijdag 1 april 2022 van 13.00 – 15.00 uur organiseren we een online docenten(mid)dag, speciaal voor mbo-docenten van logistieke opleidingen. We nodigen je daarvoor van harte uit! Neem gezellig je collega(‘s) mee.

Op het programma staat:

  • Edward Heijnen (Supply Chain Insight BV). Vanuit zijn bedrijf heeft hij veel praktische en leerzame verhalen uit de wereld van de logistiek en supply chain management, zowel van de werkvloer als de directiekamer. In zijn presentatie draait het om de onbalans tussen de harde kant van de logistiek (planning, resultaat) en de zachte kant (leiderschap, cultuur). Hij gaat in op het aandeel van het logistieke onderwijs om met allebei tot een succes te komen.
  •  

  • Marloeke Werst (Managing partner en trainer bij 21CC Education). 21CC Education brengt in korte games de praktijk van de logistiek binnen handbereik van studenten in de logistieke branche. Zij krijgen op een activerende en motiverende wijze vaardigheden onder de knie. Gewoon op hun mobiel. Het zijn precies deze filmpjes en spellen die ervoor zorgen dat een student weet wat er straks echt van hem of haar verwacht wordt. Marloeke vertelt tijdens de docenten(mid)dag alles over de Landscape of Logistics games.
  •  

  • Alles over de ontwikkelingen in ons logistieke lesmateriaal. Logistics moves!
  •  

De online docentendag is gratis, maar aanmelden is verplicht. Vul daarvoor onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte!

Tot 1 april!

Aanmeldformulier

Alles weten over PERSPECTIEF?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Patrick Falk
opleidingsadviseur

joyner-meelhuysen

Joyner Meelhuysen
opleidingsadviseur

Share This