Docentendag Logistiek 2020

3

Nieuwe datum volgt!

Helaas hebben we de docentendag van vrijdag 17 april moeten annuleren vanwege het coronavirus.

We kijken er wel naar uit om deze docentendag voor mbo-docenten Logistiek opnieuw te organiseren zodra dat mogelijk is. We brengen je dan direct op de hoogte van de nieuwe datum!

Vooralsnog blijft het programma gelijk: het belooft een interessante dag te worden op een sportieve locatie. Het thema Evenementenlogistiek staat deze dag centraal. We zijn te gast bij Omnisport in Apeldoorn, een multifunctionele sport- en evenementenlocatie. Hier krijgen we een kijkje achter de schermen om te zien wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een evenement. Maarten van Rijn deelt in een presentatie zijn kennis en ervaring over evenementenlogistiek met ons.

Dat is nog niet alles, want Job Meuter komt spreken over challenge based learning. Daarna sluiten we af met een gezellige netwerklunch. Een mooi moment om met collega-docenten nog even na te praten, kennis te maken met de collega’s van PERSPECTIEF en ons lesmateriaal te bekijken.

Over de sprekers:

  1. Evenementenlogistiek – Maarten van Rijn (Project manager en onderzoeker aan Breda University of Applied Sciences)
   Maarten weet zijn kennis van de logistieke sector op een creatieve manier over te brengen. Voor hem draait het om het enthousiast maken van jongeren over logistiek. Hij is co-auteur van het boek Evenementenlogistiek waarin staat hoe cruciaal goed georganiseerde logistieke processen zijn tijdens een evenement.
  2. Challenge based learning – Job Meuter (Onderwijskundig leider Logistieke opleidingen bij Vista College)
   Binnen zijn functie als Onderwijskundig leider coördineert Job de inspanningen van het onderwijsteam om te komen tot gepersonaliseerd leren en een eigentijds curriculum. Challenge based learning is een uitdagende manier van onderwijs die studenten de mogelijkheid biedt om hun unique selling points te ontdekken.

Ben jij erbij?

We nodigen je van harte uit om hierbij te zijn. Deelname kost slechts € 25,-. Meld je aan via onderstaand formulier.

3

Programma

 • 09.00 uur Ontvangst
 • 09.30 uur Welkom en openingspresentatie door EduHintOVD
 • 10.00 uur Presentatie Evenementenlogistiek – Maarten van Rijn
 • 10.45 uur Rondleiding door Omnisport
 • 11.30 uur Korte break
 • 11.45 uur Presentatie Challenge based learning – Job Meuter
 • 12.30 uur Netwerklunch
 • 14.30 uur Afsluiting

3

Mis het niet!

Meld je aan via onderstaand formulier. Deelnamekosten bedragen € 25,-. Je ontvangt van tevoren een bevestiging van aanmelding en achteraf sturen we je een factuur voor de deelnamekosten.

* = verplicht veld
Share This